Camper - Caravan - Mover - Tuinhuis

Semi-tractieaccu's - betaalbare kwaliteit

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Camper - Caravan - Mover & Tuinhuis Accu's 12 Volt / 12V. Deze accu's zijn zogenaamde semi-tractieaccu's en zijn bijzonder geschikt voor diepontlading (deep-cycle accu). Wilt U een goedkope 12V accu kopen voor Uw camper, caravan mover of (E&P) levelsysteem? Wij hebben ze allemaal en bezorgt landelijk.

Via amperewinkel.nl leveren wij alle camper accu’s, caravan accu’s en mover accu’s direct uit voorraad. Maar ook voor het gebruik in tuinhuizen leveren wij de juiste accu’s; afgestemd op Uw behoefte.

Camper accu's semi-tractie / deep-cycle 12 Volt:

Onze huishoudaccu’s voor campers zijn gemaakt om langdurig energie af te geven en dieper ontladen te worden dan conventionele accu's. Wanneer u bijvoorbeeld met een camper rijdt, laadt de dynamo zowel de startaccu als de huishoudaccu vol met stroom. Een camper is bijna altijd voorzien van een lader met omvormer. Deze lader zorgt ervoor dat de huishoudaccu weer wordt opgeladen wanneer u aan de stroompaal staat op de camping. U kunt tijdens het rijden het beste zo min mogelijk apparatuur via de huishoudaccu inschakelen (lampen, koelkast, radio etc.). De 12 Volt accu krijgt dan de kans om goed op te laden.

Caravan accu's semi-tractie / deep-cycle 12 Volt:

In de caravan worden meestal heel wat lagere stromen gebruikt; vaak slechts enkele ampères per uur. Een caravanaccu, ook wel lichtaccu of deep-cycle accu (semi-tractieaccu) genoemd, is gebouwd om zo lang mogelijk een dergelijke stroom te kunnen leveren. Dit wordt bereikt door dikke platen met een solide structuur. Het oppervlak wordt daardoor vele malen groter en daarmee is de capaciteit in Ah efficienter beschikbaar. De stroom die een caravanaccu kan leveren is doorgaans 5 ampère tot 20 ampère per uur en kan veel energie in een korte tijd afgeven. Daarom zijn deze 12 Volt accu’s ook zeer geschikt voor de caravanmover. Onze caravanaccu’s zijn allemaal gesloten en gasdicht.

Mover accu's semi-tractie / deep-cycle 12 Volt:

Ons assortiment 12 Volt mover accu's is geschikt voor onder meer de volgende bekende mover merken: Simpark mover, Truma mover, Reich mover, Alko Mammut mover, Powr mover, Combi mover, E-go mover en Promo mover.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's