Electrisch varen Accu's

Accu's voor electrische buitenboordmotoren en fluistermotoren voor vissen en recreatie,

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Wij hebben accu´s voor krachtige fluistermotoren die licht van gewicht en makkelijk te hanteren zijn.

Waarom een fluistermotor / electrische buitenboordmotor kopen?

De beste fluistermotoren kunt U nu on-line bestellen met fabrieksgarantie. De volledig millieuvriendelijke oplossing om uw boot voort te bewegen zonder stank rook of lawaai. De perfecte fluistermotor / electromotor voor de sportvisser, karpervisser of recreant. Deze fluistermotoren zijn volledig onderhoudsvrij en dat maakt dat deze electromoter ook perfect is als backup fluistermotor. Geen last meer van een verstopte carburateur, vetgeslagen bougies of oude brandstof.

Complete electrische vaarsets inclusief fluistermotor bij Ampere winkel Dordrecht

Nog handiger: wij verkopen complete electrische vaarsets, dus inclusief alle benodigdheden voor electrisch varen: fluistermotor + semi-tractieaccu + accubak + accupoolklemmen + hoogfrequent acculader. Ook alle onderdelen van deze fluistermotoren kunnen direct worden nageleverd.

Onze elektromotoren zijn zeer betrouwbaar, van hoge kwaliteit en hebben zich in de praktijk bewezen. Deze veelzijdige spiegelmotoren werken minimaal op 12 Volt en zijn in diverse uitvoeringen met verschillende stuwkrachten (LBS) en schachtlengten leverbaar. De meeste motoren hebben 5 standen vooruit en 3 standen achteruit. Aangezien de meeste motoren geheel rond kunnen draaien in de ‘bracket’, kunnen ze vrijwel op elke plaats in de boot worden geplaatst. U moet hierbij wel rekening houden met de dikte van de wand waarop de elektromotor wordt bevestigd. De hoogte/diepgang is traploos verstelbaar en de bracket heeft maar liefst 10 kantel standen. Verder is op enkele modellen het handvat telescopisch. Dit betekent dat het handvat ongeveer 20cm uitgetrokken kan worden. Volledig CE gecertificeerd.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's