Boot accu's

Voordelige scheepsaccu's - betaalbare kwaliteit

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor boot, motorboot of zeilboot.

Uitleg verschillende accu-types:

  • Start accu: voor het starten van de boot.
  • Semitractie accu: voor elektrische toepassingen, boegschroef, verlichting, electrische pompjes, compressor koelkast, zonnepaneel, windmolen en/of fluisterboot.
  • AGM accu: voor elektrische toepassingen, zonnepanelen, windgeneratoren, verlichting, gebruik boegschroef, electrische pompen en/of zware elektrische verbruikers als bijvoorbeeld een compressor koelkast.

Boot accu's en scheepsaccu's van Amperewinkel Dordrecht

Via amperewinkel.nl leveren wijeen breed scala aan boot en scheepsaccu's en toebehoren. Voor iedere toepassing is er de juiste accu.

Wij verzekeren u van de laagste prijs voor uw A-merk accu. Wij zorgen voor een snelle en correcte verzending van Uw accu: U hoeft dus niet lang op Uw accu te wachten.

Binnen het boot accu of scheepsaccu assortiment heeft u keuze uit startaccu's, zoals de naam al zegt voor het starten van de boot. Voor elektrische toepassingen en/of een fluisterboot kunt u keuze maken uit het assortiment Semi tractie accu's. Tevens voor elektrische toepassingen en/of gebruik van de boegschroef zijn de AGM accu's zeer geschikt. Voor zwaar elektrisch verbruik kunt u kiezen uit de AGM semi-tractieaccu's.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's