Optima Accu’s het neusje van de zalm!

Gaan twee tot drie maal langer mee dan een traditionele accu!

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Optima accu’s behoren tot de absolute top van het accu segment. Deze accu’s behoren tot de meest betrouwbare en meest duurzame accu’s die op de markt zijn. De toegepaste elektrolyten zijn geabsorbeerd in een glasvezelisolator. Dit resulteert in een zeer lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit.

Een Optima accu is 100% lekvrij, zelfs bij beschadiging

Deze accu’s gaan twee à drie keer langer mee dan een reguliere conventionele accu. Tevens zijn zij onderhoudsvrij; water bijvullen en corrosie verwijderen van de accupolen behoort tot het verleden. Ook na geruike tijd onbelast te zijn kan een Optima accu door zijn geringe zelfontlading direct presteren.

Optima accu's spiral cell
Bij een Optima accu kunt u vertrouwen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de volledig gesloten bak is de Optima accu uiterst veilig en corrosievrij. Weglekken of vrijkomen van zuur is uitgesloten, en dat maakt de Optima accu tot een schone, gebruiks- en milieuvriendelijke accu.

Optima is een bekend spiralcell accu merk (gerold lood). De Optima accu’s zijn leverbaar als startaccu (Optima RedTop) en semi tractie accu (Optima YellowTop).

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's