Vergroot de actie radius van uw schrob- en veegmachines!

Adequaat gebruik van elektrisch aangedreven machines.

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Accubestellen.nl voor accu’s met lange actieradius bij electrische aandrijving
Betrouwbaar accu-vermogen voor mobiele en huishoudelijke toepassingen nodig? Leverbaar zijn de onderhoudsvrije accu's in AGM (Absorbent Glass Mat) en de onderhoudsarme tractieblokken. Revalidatieproducten zoals elektrisch aangedreven scooters, badliften of rolstoelen vragen extreem hogere prestaties van accu's. De actieradius dient zo hoog mogelijk te zijn, maar tegelijkertijd moet de energiebron zeer compact en eenvoudig te monteren zijn. Daarbij zijn stabiliteit en duurzaamheid van vitaal belang, evenals het snel kunnen opnemen van de acculading.

Cyclische accu's / deep-cycle accu's electrische aandrijving
De cyclische deep-cycle accu’s van Amperewinkel.nl zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld rolstoelen, golftrolleys, grasmaaiers, stofzuigers, medische apparatuur en speelgoed. Voor iedere afzonderlijke toepassing is een geschikte accu leverbaar.

U heeft schrob- of veegmachines die 8 uur per dag ingezet moeten kunnen worden?
Dan komen werkzaamheden als het schoon en stofvrij houden van gangen in stallen, werkplaatsen, magazijnen, kantoren, loodsen en industriehallen u vast bekend voor. En u weet als geen ander dat mobiele duurstroom hierbij van essentieel belang is. Wij leveren accu’s die speciaal gemaakt zijn voor het produceren van duurstroom in veeg- en schrobmachines. Met onze tractie-monoblok accu’s bent u verzekerd van het langdurig afgeven van mobiele stroom voor uw apparatuur.

Onze deep-cycle accu’s worden gebruikt in onder meer: schoonmaakmachines, hoogwerkers, golfcaddies/cars, vrijetijdsvoertuigen, marine & recreatie toepassingen, electrische voertuigen, electrosloepen, verkeerssignalisatie, navigatieapparatuur van schepen en intern transport.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's