Zoekt u een Scooter Accu?

Amperewinkel.nl biedt voor elke toepassing de juiste accu.

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel de nieuwe accu voor uw scooter!

Wij hebben een breed assortiment aan (goedkope) scooter, bromfiets en snorfiets accu's van verschillende afmetingen en capaciteiten.

Nieuwe accu nodig voor je scooter?
Accubestellen levert snel door geheel nederland, wij hebben (bijna) alle accu’s op voorraad! Voor praktisch alle merken scooters, bromfietsen en snorfietsen leveren wij (voordelige) accu’s.

Benieuwd naar wat een accu kost?
Het gemakkelijkste zoekt U op basis van de accu-code die op Uw huidige accu staat vermeldt. Wij leveren scooter accu’s compleet met zuurpakket, zodat U altijd een verse accu in huis krijgt.

De accu is de stroombron van de scooter. Allereerst is het van belang dat de accu voldoende capaciteit heeft om de scooter te starten. Een scooter accu is leverbaar in verschillende capaciteiten. Deze capaciteit wordt aangeduid met het aantal Ampères per uur (Ah). In vrijwel elke scooters wordt een accu van 12 volt toegepast. Er kan echter wel veschil zitten in de capacitiet van de accu. Meestal worden er loodaccu’s gebruikt, vanzelfsprekend kan het echter ook een gel-accu zijn. Een gel-accu is niet alleen onderhoudsvrij maar heeft ook een hoge startcapaciteit. Het voordeel van een onderhoudsvrije accu is dat u deze niet bij hoeft te vullen. Overige accu’s kunnen bijgevuld worden met accuvloeistof.

Niet knoeien!
Accuzuur werkt sterk oxiderend. Let er op dat je tijdens het bijvullen niet knoeit. Veel scooter accu's zijn 4 Ah, dit is voor de meest gangbare 2-takt scooters ruim voldoende. Een 4-takt scooter vergt iets meer vermogen, hier wordt dus vaak een wat grotere accu geplaatst.

U hoeft niet altijd meteen een nieuwe accu te bestellen u kunt eerst proberen de accu op te laden. Dit kan door middel van een acculader. Accubestellen levert niet alleen accu’s maar ook laders. Klik hier om naar ons assortiment laders te gaan.
Twijfelt u welke accu u nodig heeft? Neem dan eerst contact met ons op.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's