Behoefte aan een semi tractie accu?

Wij leveren diverse semi-tractiebatterijen, semi-tractie accu’s en start-lichtaccu's!

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel de semi tractie accu van uw keuze.

Semi-tractiebatterijen of semi-tractie accu's worden ook wel start- lichtaccu's genoemd. Onze eerste montage kwaliteit semi-tractie accu's zijn ideaal voor starten EN verlichting. Daarnaast zorgen de dikke loodplaten voor een stabiele stroomafgifte en zijn zij uitermate geschikt voor diepontlading.

Wat zijn de toepassingen van semi-tractie accu's?
Deze semi-tractie accu's worden veelal gebruikt voor kompressor koelkasten, verlichting en boegschroeven.

Voordelige keus met hoge kwaliteit!
Accubestellen levert voordelig en verstrekt 2 jaar fabrieksgarantie dit in combinatie met onze snelle verzending uit voorraad zorgt er voor dat u niet lang onthand bent. De semi-tractie accu wordt ook wel deep-cycle accu of licht accu genoemd. De accu is erop gemaakt langdurig te voorzien in een contstante energievraag. Een semi-tractie accu kan tot wel 80% ontladen zonder dat er een beschadiging optreed.

Cyclisch vermogen accu
Hoe vaak een accu kan opladen en ontladen noemen we het "cyclisch vermogen" van een accu. Hoe hoger dit vermogen is, hoe langer de accu meegaat. Een "vol" tractie accu kan ook tot 80% ontladen maar heeft een hoger cyclisch vermogen. Waar een semi-tractie accu een cyclisch vermogen van 400 heeft, kan een vol-tractie accu wel tot 800 keer op- en ontladen.

Capaciteit accu
De opgegeven capaciteit in Ampere/uur is de theoretische capaciteit die een accu kan leveren onder vastgestelde omstandigheden bij een opgegeven gebruik. De belangrijkste hiervan zijn de temperatuur, 21 graden celcius, en een ontlading die zodanig is dat 80% ontlading pas na 20 uur wordt bereikt. Een accu wordt als "leeg" beschouwd wanneer hij niet meer dan 80% van het opgegeven voltage kan leveren onder bedrijf. Dus is het verbruiksvoltage 12 Volt dan wordt de accu als leeg beschouwd wanneer het voltage onder de 9,6 volt komt terwijl hij stroom levert.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's