Nieuwe accu nodig voor uw (micro)hybride auto?

Start stop systemen vergen specifieke accu´s!

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Accu's voor het Start-Stop-Systeem in (Microhybride) auto's
AGM (Absorbent Glass Mat) technologie is de meest geavanceerde technologie die optimale prestaties van de accu onder extreme cyclische belasting bij microhybride toepassingen garandeert. De technologie werd ontwikkeld in samenwerking met de belangrijkste Europese constructeurs van dit type auto's.

Deze AGM accu's hebben een uitstekend vermogen om de laadstroom van de dynamo op te nemen en ze werken optimaal, zelfs bij een gedeeltelijke oplading. Deze twee factoren zijn heel belangrijk bij microhybride auto's, uitgerust met Start-Stop en regeneratieve remsystemen. Kwaliteit en technologie op het niveau van de eerste montage.

Uitstekend cyclisch belastbaar: 3 keer de cyclische levensduur van een standaard accu. Maximale veiligheid: hermetisch gesloten deksel met veiligheidsventielen (VRLA) en uitmuntende gas-hercombinatie. AGM accu's kunnen veilig binnenin het voertuig geïnstalleerd worden.

LET OP: Voor voertuigen met Start-Stop-technologieën zijn altijd speciale Start-Stop-batterijen nodig!

Een verkeerde batterij heeft niet alleen een negatief effect op de Start-Stop-functies en de hiermee verbonden ecologische aspecten, maar verkort ook de levensduur van de batterij zelf. Tests hebben uitgewezen: een traditionele lood-zuurbatterij verliest in een Start-Stop-voertuig binnen een week 7-16% van zijn beschikbare laadcapaciteit. Deze AGM accu's zijn speciaal ontworpen, zodat zij beter bestand zijn tegen warmte ontwikkeling in de motorruimte.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's