Tractor - Kraan - Aggregaat Accu's

U wilt een betrouwbare accu kopen voor Uw trekker (tractor), kraan of aggregaat?

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel een breed en diep assortiment aan 12 volt startaccu's, semi-tractiebatterijen (start-lichtaccu's) en AGM accu's (opvolger van GEL accu's) voor camper, caravan of mover.

Heavy duty accu's

Wij weten namelijk dat niet alleen van de moderne trekkers en kranen, maar vooral ook van de moderne accu veel wordt geëist. Zo zijn diverse computers, alarminstallaties, airconditioning en audio-installaties afhankelijk van de prestaties van de accu. Het is duidelijk: de rol van de nieuwe heavy duty accu is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en dient niet te worden onderschat.

Accu’s in trekkers en kranen hebben veel te lijden. Onze heavy duty accu’s zijn zonder meer geschikt voor het zware werk omdat ze bijzonder degelijk en betrouwbaar zijn. We werken namelijk alleen met de beste accu’s.
De belangrijkste voordelen van onze heavy duty batterijen:

  • Een gegarandeerde hoge startboost onder alle weersomstandigheden
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren
  • Handige handvatten en dus gemakkelijk verplaatst en geplaatst kunnen worden
  • Een extra lange levensduur garanderen en
  • Bijzonder veilig zijn

Nieuwe voordelige accu's voor o.a. John Deere, Massey Ferguson (MF), NewHolland (Ford), Case, Claas, Deutz-Fahr, Fiat Agri, Hanomag, Bobcat, Caterpillar (CAT), Liebherr, Hyster, Hyundai, Komatsu, Kubota, Landini, Linde, Manitou, Mitsubishi, Renault, Takeuchi, Steyr, Volvo, Toyota, Valmet, Yammar en Zetor.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's