Zonne-energiesystemen Recreatie

12V Daglichtpanelen / Zonnepanelen voor boot, camper, caravan en tuinhuis

Via onze bestelsite www.amperewinkel.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel!

De 12V zonnepanelen / daglichtpanelen van Amperewinkel.nl zijn ideaal om Uw huishoud accu op te laden.

Wij leveren12V en 24V zonnepanelen voor Uw boot, camper, caravan of tuinhuis in diverse wattages. Onze 12 volt en 24 volt zonnepanelen / daglichtpanelen worden gefabriceerd volgens de Europese normen IEC612215, CE en ISO9001. Deze zonnepanelen / daglichtpanelen zijn getest op duurzaamheid en vormgeving en zijn bestand tegen UV zonlicht en een windkracht tot maar liefst 2400 mpa. Op al onze zonnesystemen krijgt U 25 jaar vermogensgarantie (na 10 jaar min. 90% en 25 jaar min. 80% van het gespecificeerde vermogen Pmin. dat onder de standaard condities (STC) bereikt is.

Kyocera dealer 12V Zonnepanelen / Zonnepaneel

Daarnaast zijn wij officieel Kyocera solar dealer. Het meest verkochte 12V zonnepaneel van Kyocera is de KD135GH-2P (135W 12 Volt zonnepaneel polykristallijn). Sinds kort leveren wij ook 24 volt daglichtpanelen voor het laden van een 24 volt accu-systeem.

Montage en installatie zonnepaneel boot, camper, caravan en tuinhuis

Voor het installeren van onze zonne-energiesystemen hoeft U geen techneut te zijn. Ons easy-fix systeem in combinatie met de Nederlandstalige handleiding zorgt voor een snelle en waterdichte montage ZONDER lekkages. Standaard zijn al onze panelen voorzien van: hagelbestendig glas, EVA glas (voorkomt veroudering van de zonnecellen / daglichtcellen), diodes (voorkomt oververhitting van de zonnecellen / hotspot werking), een degelijk geanodiseerd alumium frame (roestvrij) en een waterdichte aansluitdoos (junction box).

Zonnepaneel met accu

Zonnepaneel met accu's: Zonnepanelen met een accu vormen een duurzame bron van elektriciteit op plekken zonder elektriciteitsnet. Op cruciale momenten kan dit de uitkomst bieden. Dit geldt voor toepassingen als voor een camper, caravan, boot, strandhuisje of tuinhuisje. Het grote voordeel van een autonoom zonnesysteem is dat U vrij bent om te gaan en staan waar U wilt zonder afhankelijk te zijn van het stroomnet om de accu bij te laden.

Kabels voor zonnepanelen

De standaard bijgeleverde solarkabels hebben een dikte van 4mm kwadraat en zorgen voor een maximale opbrengst van de zonnepanelen / daglichtpanelen.

Klik om naar onze bestelsite te gaan!

Accubestellen.nl is gespecialiseerd in de verkoop van on-grid en off-grid zonne-energiesystemen.

Het assortiment omvat:

  • 12V Daglichtpanelen (monokristallijn)
  • 12V Zonnepanelen (polykristallijn)
  • 24V Daglichtpanelen
  • Omvormers 230V
  • Laadregelaars 12V / 24V
  • Montagematerialen
  • Kabelmaterialen

 

Onze 10 best verkochte producten

Zonnesysteem boot
Zonnesysteem camper
Accu voor zonnepanelen
Solar accu's AGM
Semi-tractie accu's
Koelen 12V/24V
Zuivere sinus omvormers
Semi-tractie accu's
12V 15 ampere acculader
Hoogwerker accu's